Kako pakovati u kartonske kutije?

Written by Margareta Grujic on . Posted in Uncategorized

Kartonske kutije koje koristimo pri selidbama i koje prodajemo su vrlo kvalitetne. Ipak potrebno je pridržavati se saveta kako na pravila način da ih koristimo. kako pakovati? Ovo je važno radi očuvanja stvari.
  1.  Vodite računa o preporučenoj težiniTroslojne kutije obično mogu da izdrže do 20kg dok trslojne mogu da podnesu više, do 30 kg.
  2.  Hartija izmedju stvari Ukoliko pakujete osetljive i lompljive stvar, obavezno ih uvite u hartiju i hartiju postavite izmedju stvari, kako se ne bi oštetile udaranjem jedne o drugu
  3.  Selotejp Preporučujemo vam da ne štedite na selotejpu. Vrlo je važno da kutije butu pravilno i dobr zatvorene kako sadržaj ne bi ispao i tom prilikom se oštetio u selidbi.
  4.  Upišite sadržaj Kako bi vama kasnije bilo lakše, dobro je da na kutijama napišee šta se u njima nalazi. Pogotovo ukoliko je u nutra neki lomljiv ili osetljiva materijal, dobro je to naznačiti.Pre same selidbe nudimo vam mogućnost da mi izvršimo pakovanje stavri u skladu sa vašim željama i potrebama. Radi očuvanja vaših dragocenosti preporučujemo vam da pakovanje prepustite profesionalcima. Uštedećete vreme i stvari će biti spakovane na bezbedan način. Dobro spakovanje stvari će znatno olakšati preselenje i naknadno rasporedjivanje u novom prostoru.Mi vam nudimo sve potrebne materijale za selidbu. Vaše je samo da nas pozovete!

Tags: , ,

Call Now Button